I virsu
Atpakaļ
FUNKCIONĀLAS GULTAS NOMA, AR PAAUGSTINĀTU SVARA IZTURĪBU, CILVĒKIEM AR KUSTĪBU TRAUCĒJUMIEM (30 DIENAS, BEZ MATRAČA)
FUNKCIONĀLAS GULTAS NOMA, AR PAAUGSTINĀTU SVARA IZTURĪBU, CILVĒKIEM AR KUSTĪBU TRAUCĒJUMIEM (30 DIENAS, BEZ MATRAČA) FUNKCIONĀLAS GULTAS NOMA, AR PAAUGSTINĀTU SVARA IZTURĪBU, CILVĒKIEM AR KUSTĪBU TRAUCĒJUMIEM (30 DIENAS, BEZ MATRAČA) FUNKCIONĀLAS GULTAS NOMA, AR PAAUGSTINĀTU SVARA IZTURĪBU, CILVĒKIEM AR KUSTĪBU TRAUCĒJUMIEM (30 DIENAS, BEZ MATRAČA) FUNKCIONĀLAS GULTAS NOMA, AR PAAUGSTINĀTU SVARA IZTURĪBU, CILVĒKIEM AR KUSTĪBU TRAUCĒJUMIEM (30 DIENAS, BEZ MATRAČA) FUNKCIONĀLAS GULTAS NOMA, AR PAAUGSTINĀTU SVARA IZTURĪBU, CILVĒKIEM AR KUSTĪBU TRAUCĒJUMIEM (30 DIENAS, BEZ MATRAČA) FUNKCIONĀLAS GULTAS NOMA, AR PAAUGSTINĀTU SVARA IZTURĪBU, CILVĒKIEM AR KUSTĪBU TRAUCĒJUMIEM (30 DIENAS, BEZ MATRAČA) FUNKCIONĀLAS GULTAS NOMA, AR PAAUGSTINĀTU SVARA IZTURĪBU, CILVĒKIEM AR KUSTĪBU TRAUCĒJUMIEM (30 DIENAS, BEZ MATRAČA)

FUNKCIONĀLAS GULTAS NOMA, AR PAAUGSTINĀTU SVARA IZTURĪBU, CILVĒKIEM AR KUSTĪBU TRAUCĒJUMIEM (30 DIENAS, BEZ MATRAČA)

Produkta kods
PASLN30DHDLOVA

APRAKSTS

Gultas konstrukcija izgatavota no krāsota metāla profiliem. Guļamā virsma no koka, izveidota no četrām daļām, ar turētājiem matracim. Gultas augstums, muguras un augšstilbu balstu leņķi regulējami elektriski. Gultas funkcijas vadāmas ar pulti, ar iespēju bloķēt izvēlētās funkcijas. Garais vads nodrošina ērtu pults lietošanu no jebkuras gultas puses. Gultas gali izgatavoti no laminētas koka skaidu plates. Gultas koka daļas skābarža krāsā. Gultas ritenīšu diametrs ir 100 mm, ar individuālām bremzēm. Galvgalī ir īpaša kabata pacelšanas roktura ievietošanai. Gulta ir vienkāršas un droša konstrukcija, saliekama ātri un bez darbarīku palīdzības. Gulta komplektējama ar nolaižamiem koka sānu turētājiem abām gultas pusēm un pacelšanas rokturi.

SPECIFIKĀCIJA

Dati
Maksimāla slodze, kg 250
Svars, kg 120
Kopējais augstums, cm 30-80
Kopējais platums, cm 111
Kopējais garums, cm 224
Matraču pamata gabarīti, cm 100x200
Muguras sasvēršanas leņķis,° 0-70˚
Kāju izliekuma leņķis, ° 0-30˚
Anti Trendelenburga pozīcija, ° 0-14˚
Ritentiņu diametrs, mm 100

atsauksmes

Janis
  • Sigulda
  • Publicēts 2023-09-18
8/10

nestradā anketa, nedeg,piem. 10 balles kopumā---neticami laba un un iejūtīga firma, paldies cenas - labas preces- jaunas paldies

  • Vai ir viegli pasūtīt preces?
    9/10
  • Vai ir pietiekami daudz informācijas par precēm?
    8/10
  • Novērtējiet piegādes laiku
    8/10
  • Vai Jūs mūs ieteiktu citiem?
    10/10

LĪDZĪGAS PRECES